Dobrodošli na naše internet stranice !!!
PARTNERI U GRADNJI

O nama

IZODRIM d.o.o. Zagreb, je osnovano 1992 godine za izvođenje svih vrsta hidro i termo izolacija, kao i zaštita betona i konstrukcija.

Izvodimo radove primjenjujući, u nas i u svijetu, najmodernije materijale na osnovi mekog PVC-a, poliizobutilena, olefina, TPO-a, bitumenskim trakama, polimer cementnim premazima, kao i hidroizolacijskim pastama.

Posjedujemo suglasnost I, II, III, IV kategorije za izvođenje istih.

STRUČNOST I KVALITETA

“IZODRIM” d.o.o. je graditeljski multidisciplinaran tim, koji Vam nudi širok spektar usluga kojima će se rješiti kompletno pitanje hidro i termo izolacija.

S korisnicima naših usluga nastojimo izgraditi dugoročan partnerski odnos na bazi potreba klijenata i najboljih rješenja maksimalno prilagođenih klijentu-naručitelju, odnosno njegovom projektu.

KOREKTNOST I POUZDANOST

Uz neupitnu stručnost, te iskustvo od 30 godina, ovaj tim odlikuju korektnost i pouzdanost u pogledu kvalitete radova, te poštivanja svih dogovora I preuzetih obaveza, uključujući i rokove.

Kvalitetom svih radova, opremljenošću i stručnošću, možemo zadovoljiti i najzahtjevnije investitore - naručitelje, bez obzira na stil gradnje, vrstu objekta i njegovu namjenu. Okrenuti smo tržištu i njegovim izazovima, svjesni svojih mogućnosti.

Otvoreni smo i Vašim potrebama s jamstvom da ćete se moći uvjeriti u sve navedeno, bez obzira koji od navedenih radova zatražite.

Svoje radove možete prepustiti stručnim osobama, koji za radove daju i vidljivo jamstvo kvalitete, te ne ulaziti u nepotreban rizik.

DOBRODOŠLI !!!